Címlap

Elérhetőségek:

Szabadics és Társa Bt.

H-1201 Budapest,

Hargita u. 14.

Telefon: +36 1 426 8056

Fax: +36 1 426 8057

Telefon: +36 30 740 1957

Web:

www.pack-system.hu

E-mail:

info@pack-system.hu

a www.mtt.hu rendszerén keresztül

Szolgáltatásaink

A Pack-System a különböző iparágak számára kínál csomagolástechnikai berendezéseket. A csomagolási rendszerhez kapcsolódóan a szükséges gépeket bemutatjuk, melybe beletartozik egy doboz felállítása, megtöltése, lezárása, rakodólapra helyezése robotok által, és az üzemen belüli anyagmozgatása.
 
Cégünk a Bobst Group Central Europe szerződéses partnere. A magyarországi iroda a Bobst Group egyes cégeinek képviseletét látja el. Tudunk ajánlani gépeket az íves, és a tekercses papír ill. műanyag csomagolóanyag nyomtatásához és feldolgozásához.
 
A Pack-System segít Önnek használt papírfeldolgozógép, kimetszőgép, hajtogató ragasztógép beszerzésében. Ajánlunk továbbá pótalkatrészeket, szerviz szolgáltatást és szakmai tanácsadást.
 
Informáljuk Önöket az újdonságokról, kiállításokról és a különböző szakmai rendezvényekről.
 
A hullámpapírlemez feldolgozásáshoz az alábbi berendezések állnak rendelkezésre:
 
Az Asitrade által gyártott gépsor nyitott hullámpapírra, automatikusan ívadagolással laminálja a nyomtatott íveket.Az egyszerű felépítésű, kézi hullámpapír adagolású géptől kezdve az akár ötrétegű, hullámpapírlemezt is gyártani képes automata kirakóval felszerelt gépsort is tudunk ajánlani.
A hullámosítóművel felszerelt gépekkel N, O, F, G, E, B, és C hullámprofilú papír gyártható
 
A hullámlemez íves feldolgozására cégünk Bobst Flexo Vision és Masterflex nyomdagépeket ajánl 2 színestől 8 színesig különböző felszereltséggel.
Az SPO Vision, Mastercut 1.7 és 2.1 a síkágyas kimetszők specializált gépei a lemezfeldolgozásnak 160, 170 és 210 cm-es szélességben.
A hajtogató ragasztógépek közül a Starfold és Masterfold típusok szolgálnak a dobozok hajtogatására, melyek 1,7 m-től 3,5 méteres szélességig rendelhetők. Speciális Polyjoiner berendezéssel a két, három elemből összeragasztott dobozok is gyárthatók.
A Martin cég a feldolgozógépek széles skáláját gyártja Lyonban az 1,6 m-es szélességtől a 4,6 m-ig. A gépek két fő csoportja az FFG In-line hajtogató ragasztógép flexo nyomdákkal, slotter és rotációs kimetszővel felszerelve, a másik a DRO rotációs kimetszővel és flexo nyomdával.
Fentieken felül karos tűzőgépeket, félautomata hajtogató és ragasztógépeket is ajánljuk.
www.bobstgroup.com
 
Anyagmozgatás, logisztika
 
Az üzemen belüli anyagmozgatáshoz számos terméket ajánlunk az Europack termékeiből.
 
Az automatikus raklaprakó berendezés robotok segítségével helyezi el a dobozokat, zsákokat, vödröket, hordókat a raklapon egy megadott, vagy kiválasztott elrendezés szerint. A csomagok megfogása történhet az anyagtól és mérettől függően megfogó pofákkal, vákuummal, villával, és elektromágnessel.
Az elkészült rakaktok mozgatását szintén automatikusan működő görgősorok továbbítják a szállító kocsikhoz, ill. a csomagoló állomásra.